Området

Grundejerforeningen ligger med optimal afstand til områdets mange tilbud
Læs MereOm Jenriksbakke

Frederikssund

Frederikssund ligger omkring 45 km fra Københavns centrum, og 26 km fra Roskilde.

Transporttiden til København er 45 minutter med S-tog, og typisk 40 minutter i bil.

Frederikssund by har masser af faciliteter og aktiviteter at byde på.

Tæt på vand, skov og indkøbsmuligheder

Jenriksbakke råder over grønne fællesarealer, der dækker et område på omkring 8000 m2. Med blot 300 meter til fjorden, og skov í nærheden er der ikke langt til naturoplevelser. Skole, daginstitution, indkøbsmuligheder samt diverse fritids- og kulturelle aktiviteter findes ligeledes inden for kort afstand.

Unikt for os

  • For enden af blind vej
  • Tæt på Skole
  • Tæt på skov og strand

Om Jenriksbakke og omgivelserne

Grundejerforeningen ligger med optimal afstand til områdets mange tilbud.

Siden 2005 har foreningen ligget for foden af Jenriksbakke. Bebyggelsen udgøres af to boligtyper: rækkehuse i to plan samt lejligheder enten i stueplan eller på 1. sal – i alt 28 boliger. Boligerne er indrettet så de tilgodeser et bredt udsnit af familie-typer, og foreningen huser da også alt fra småbørnsfamilier til pensionister.

Med 5 minutter i gå-afstand til vandet er der ikke langt til naturoplevelser. Fjorden bliver hyppigt benyttet af foreningens beboere til til badning, roning, sejlads og lystfiskeri, og til at nyde solnedgangen. Samtidig ligger Jenriksbakke i betryggende afstand fra Fjorden når vejret viser sig fra sin alvorlige side i forhold til oversvømmelser. Krydses Kronprins Frederiks Bro er der adgang til et skovområde, der lægger op til flere ture i den fri natur. Frederiksund Golfklub er ligeledes at finde på den anden side af Fjorden.

Til glæde for områdets børnefamiler ligger Jenriksbakke lige ved siden af en daginstitution, og ganske få hundrede meter fra Marienlystskolen og Frederikssund Gymnasium. Fritidsaktiviteter tilgodeses ligeledes med masser af idrætsforeninger, heriblandt aktiviteter i og omkring Frederikssundhallen. Svømmehallen ligger i umiddelbar nærhed af Jenriksbakke. Indkøbsmuligheder er der ligeledes masser af, blandt andet i Sillebrocenteret og i byens hyggelige gågade.

Frederikssund byder desuden på en række spændende og forskelligartede kulturelle aktiviteter. J. F. Willumsens Museum er nabo til Jenriksbakke. Ved Kalvø-området findes Vikingebopladsen, hvor der afholdes flere arrangementer – heriblandt vikingemarked og årets Vikingespil. I El-værket arrangeres jævnligt foredrag og forskellige musikalske indslag. For filmelskere er der mulighed for at komme ind og se de nyeste premierefilm i den lokale biograf.

 

Kontakt os

13 + 12 =